Roles de canela

Roles de canela

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Roles de canela. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Roles de canela is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are nice and they look fantastic. Roles de canela is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Roles de canela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Roles de canela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Roles de canela estimated approx 2 h.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Roles de canela using 24 ingredients and 35 steps. Here is how you can achieve it.

#roles3

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Roles de canela:

  1. masa
  2. 700 g harina
  3. 10 g sal
  4. 18 g levadura seca
  5. 30 g canela en polvo
  6. 330 g huevos fríos
  7. 250 g azúcar
  8. 330 g mantequilla
  9. 2 pza ralladura de naranja
  10. poolish
  11. 300 g harina
  12. 3 g levadura seca
  13. 300 g agua
  14. Relleno
  15. 90 g mantequilla
  16. 120 g azúcar mascabado
  17. 200 g arándanos
  18. 100 ml ron
  19. 180 g almendras
  20. 100 g chocolate
  21. glaseado
  22. 25 ml ron
  23. 175 g azúcar glass
  24. 5 ml leche

Instructions to make to make Roles de canela

  1. Para hacer el poolish, agregar el agua a los ingredientes secos y mezclar, dejar reposar por una hora aproximadamente
  2. Ingredientes para la masa
  3. Remover los ingredientes secos y agregar de uno es uno los huevos
  4. Mezclar e integrar muy bien
  5. Agregar el poolish ya fermentado
  6. Mezclar muy bien
  7. Bajar la masa a la mesa, agregar más harina para evitar que se pegue a la mesa
  8. Después agregar la mantequilla en punto pomada, cerrar la masa e integrar
  9. Ya que la masa se torna muy pegajosa, agregar siempre harina extra hasta integradar
  10. Cuando la masa ya esté conformada agregar la ralladura de naranja, integrar muy bien y seguir amasando
  11. Ya que a la masa le faltó un poco de humedad, agregué un poquito de leche e integrar muy bien
  12. Dejar reposar la masa en un bowl hasta que doble su tamat
  13. Una vez fermentada la masa, colocar harina en la superficie y bajar la masa a la mesa
  14. Ponchar la masa, colocar harina y extender
  15. Estirar hasta que tenga un grosor de aproximadamente 3 o 4 mm
  16. Una vez teniendo la masa estirada, con un cuchillo cortar las partes sobrantes. Teniendo de resultados un rectángulo
  17. La masa sobrante, guardarla
  18. Para el relleno
  19. Colocar mantequilla en la masa, procurando que el barnizado sea homogéneo
  20. Teniendo ya la mantequilla, agregar arándanos previamente mascerados
  21. Después agregar la almendra
  22. Después el chocolate
  23. Y por último agregamos azúcar mascabado
  24. Ahora empezamos a hacer el enrolle la masa, procurando que quede de forma hi
  25. Ahora con nuestra técnica de medición 3 dedos aproximadamente (los dedos de la mano) cortar todo el rollo con esa misma medida
  26. En un refractario previamente enmantequillado colocar cada uno de los roles
  27. Colocar cada uno de los roles en los moldes dejando un separación considerable y dejar fermentar hasta que doble su tamaño
  28. Precalentar el horno a 200°C
  29. Cuando los roles se hayan fermentado colocar unos cuadritos de mantequilla por encima de cada rol
  30. Hornear a 200° de 20- 35 minutos
  31. Pasado el tiempo de horneado, dejar enfriar muy bien
  32. Glaseado
  33. Agregar sólo un poco del licor de donde se masceraron los arándanos y mover muy bien
  34. Agregar un chorrito de leche y seguir revolviendo hasta que tenga una consistencia tersa y a no muy líquida
  35. Cuando ya se hayan enfriado colocar por encima el glaseado

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes on time. As for standard cooking abilities for novices you do not require to learn them but just if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food How to Make Quick Roles de canela. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Col agridulce

Mojarra frita

Tostada norteña