Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌

Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 is 16 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 estimated approx 1 hora aproxima.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌 using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Una receta muy rica y práctica para degustar.... 😋 #choux3

Ingredients and spices that need to be Get to make Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌:

  1. 250 ml agua
  2. 200 gr harina
  3. 150 gr mantequilla
  4. 5 huevos
  5. Para la crema pastelera
  6. 1 litro leche
  7. 6 yemas de huevo
  8. 80 gr maicena
  9. 480 gr azúcar
  10. Esencia de vainilla
  11. Decoración
  12. 50 gr azúcar para caramelizar
  13. al gusto frambuesas

Instructions to make to make Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌

  1. Prepara tu mise en place con los ingredientes porcionados para ambas preparaciones.
  2. En un coludo u olla, coloca los 250 ml de agua, agrega la mantequilla y comienza a incorporar hasta llevar a punto de ebullición.
  3. Una vez llevado a punto de ebullición, bajar a flama baja y agregar la harina (previamente cernída) de golpe. Con ayuda de una pala comenzar a incorporar para formar una masa de un color amarillo más fuerte.
  4. Ya formada la masa de color amarillo fuerte, se deja reposar la masa en un recipiente por 20 minutos aproximadamente para que enfríe. Una vez fría, comenzar a incorporar los huevos uno a uno y revolver de manera envolvente para que tome una textura un poco más suave y un poco menos densa.
  5. Ya formada la masa, colocamos en una charola (la que se introducirá al horno) papel encerado; posteriormente, con ayuda de una manga pastelera y una duya lisa (o solo cortando la punta de la manga en caso de no tenerla). Comenzamos a formar los profiteroles, girando en cada porción y cerrando con una punta.
  6. Precalentamos nuestro horno en una temperatura de 150 a 180 ° C. Para posteriormente introducirlos de 25-35 minutos hasta que tengan una cocción correcta. Ya salidos del horno comenzamos a elaborar nuestra crema pastelera.
  7. Colocamos en un recipiente al fuego el litro de leche, mientras que blanqueamos las yemas con aproximadamente 4 cucharadas de azúcar (30% de azúcar) la maicena y una cucharada de esencia de vainilla.
  8. Una vez blanqueados los ingredientes, con ayuda de un cucharón temperamos nuestra mezcla, agregando uno o dos cucharones de leche para que tengan la misma temperatura ambas mezclas, ya logrado esto, procederemos a incorporar la mezcla a la leche.
  9. A flama baja y con ayuda de una cuchara o un batidor, en revolveremos la mezcla a manera de formar un 8 hasta que esta tome una consistencia espesa y un color amarillo un tanto fuerte. Una vez logrado esto, retiramos del fuego y dejamos enfriar.
  10. Por su parte, a los profiteroles les destaparemos su base para rellenar de crema pastelera con ayuda de un cono hecho de cartulina (fungiendo como embudo) o una cuchara, todos debes ser rellenos.
  11. Ya rellenos todos los profiteroles, los 50 gr de azúcar los colocaremos en un recipiente a fuego un poco bajo para caramelizarla, una vez esta tenga un color dorado, con mucho cuidado y apoyándose de una cuchara comenzaremos a pegar nuestros profiteroles en una base plana, a manera de formar una especie de pirámide o pino, colocando caramelos en las uniones de unos con otros.
  12. Ya formado la pirámide, podemos decorar con hilos de caramelo y Frambuesas.
    Disfruta!! 🔥👨‍🍳😋😋

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make easy changes to attain this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not require to learn them yet just if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food How to Make Any-night-of-the-week Croquenbouche 👨‍🍳🔥🙌. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Col agridulce

Mojarra frita

Tostada norteña