Crema de champiñones
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Crema de champiñones. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Crema de champiñones is one of the most popular of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. Crema de champiñones is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Crema de champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crema de champiñones is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crema de champiñones estimated approx 45 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Crema de champiñones using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
En esta ocasión me tocó preparar una crema pero de una manera peculiar. Tiene una salsa bechamel como base de ahí partimos para hacer una crema, yo escogí champiñones, pero se puede ocupar un sin fin de ingredientes.
Ingredients and spices that need to be Take to make Crema de champiñones:
- 40 gramos harina
- 40 gramos mantequilla
- 800 mililitros leche
- 1 onión piqué (¼ de cebolla, 4 clavos, 3 hoja de laurel)
- al gusto sal
- al gusto pimienta
- al gusto nuez moscada (opcional)
- 500 gramos champiñones
- 200 mililitros crema ácida
- 50 mililitros leche
- 40 gramos mantequilla
- 3 piezas chalots
Steps to make to make Crema de champiñones
- Limpiar y quitarles la piel a los champiñones, filetearlos, en caso de ocupar otra verdura que sea dura lo prehierves y picas.
- Empezaremos hacer el roux, pesamos 40 gramos de mantequilla y 40 gramos de harina, por otra parte calentamos 800 mililitros de leche.
En una sartén derretir la mantequilla, una vez disuelta agregamos de golpe la harina e integramos muy bien hasta obtener una masita. - Agregamos la onión piqué a la leche y salpimentar en este momento agregamos nuez moscada (esto es opcional)
- Apagamos la sartén donde está el roux, posteriormente con la ayuda de un cucharón agregamos poco a poco la leche caliente al roux para temperar y disolvemos con la ayuda de un batidor de globo, con esto ya tendremos listo nuestra salsa bechamel y reservamos.
- En otra olla u cacerola agregar los 40 gramos de mantequilla y comenzamos a fundir. Una vez fundido se agrega el shallot o la cebolla y ajo picado. Sudamos el shallot con la mantequilla posteriormente agregamos los champiñones fileteados, si crees que necesita más de grasa le puedes agregar mantequilla o aceite de oliva en el centro de la olla ya que ahí es donde se concentra todo el calor.
- Cocinamos a fuego alto los champiñones, pasado un rato agregaremos un poco de sal, esto es para resaltar olor y sabor. Tener lista nuestra licuadora para poder agregar los champiñones, junto con la salsa bechamel que realizamos anteriormente, licuamos hasta tener una textura deseada.
- En la misma cacerola donde cocinamos nuestros champiñones agregamos mantequilla si es que lo deseamos, y cocinamos poco a poco a flama media. Una vez cocinada por 15 minutos podemos agregar la crema espesa y revolvemos, después agregaremos 100 mililitros de leche (eso depende) de que tan espesa la queremos.
- Pasado unos 10 minutos rectificamos el sabor y podemos servir para disfrutar, yo reservé champiñones y los freí un momento al igual acompañe con unos crotones, uno es de pan sepia y el otro es de centeno. Realmente es una receta fácil con un procedimiento adecuado, es importante tener un mise en place ordenado, les invito a que practiquen esta receta y dejen volar su imaginación pueden ser champiñones, portobellos, calabacitas, etc etc, muy buen provecho.
As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for standard food preparation skills for newbies you do not need to learn them yet only if you grasp some basic food preparation methods.
This isn't a total guide to fast and also easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Crema de champiñones. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment